avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozitare 16% pe profit pt un SRL fara angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozitare 16% pe profit pt un SRL fara angajati

Impozitare 16% pe profit pt un SRL fara angajati
Buna ziua! Dupa schimbarea legislativa de la inceputul anului, firma mea a fost trecuta pe impozit pe profit 16% pt ca nu am niciun angajat - din pacate, profitul mic si fluctuant nu-mi permit sa asigur un salariu minim. Cum pot supravietui in aceasta situatie ca entitate juridica? Au existat adaugiri sau modificari la aceasta lege? Mentonez ca nu depasesc 60000eur venituri pe an

Alte discuții în legătură

Conditii pentru srl-d onimada onimada Un Srl-D trebuie sa aiba un numar minim de angajati, adica poate functiona o perioada fara nici un angajat si cum se face impozitarea se alege in functie de ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna forma legala de organizare pt impozite cat mai mici mariusa34 mariusa34 Buna ziua, In urma noilor reglamentari pt PFA, doresc sa inchid PFA-ul si sa deschid un SRL. Imi puteti confirma va rog rezultatele documentarii ... (vezi toată discuția)