avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce poate face un minor al carui parinte a decedat, iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce poate face un minor al carui parinte a decedat, iar rudele ...

Ce poate face un minor al carui parinte a decedat, iar rudele acestuia au sustras din casa in care locuia toate actele?
Părinții erau divorțați ,minorul locuind cu celalalt părinte.
Cel decedat nu a mai avut copii și nici căsătorit n a mai fost după divorț.
De ce anume poate beneficia minorul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:22, 7 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minorul in cauza este unicul mostenitor al parintelui decedat.
El mosteneste totul, dar are nevoie de un curator care sa-i reprezinte interesele.

Rudele nu au ce face cu actele sustrase, nu le foloseste la nimic.
Se pot scoate duplicate, care le snulesza pe cele sustrase.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in romania, locuiesc ... Antonio70 Antonio70 Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in Romania, locuiesc in stare de concubinaj si am un fiu recunoscut. As dori sa fac testament lasand bunurile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu urmatoarea situatie ; tatal meu a decedat ... liliana pirvu liliana pirvu Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie ; tatal meu a decedat in luna iunie a acestui an. Dupa o saptamana a decedat si sotia lui cu care locuia in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Mama vitrega este ascendent privilegiat ? bms bms Am urmatoarea speta: În urma decesului soțului au rămas 3 copii din prima căsătorie al acestuia S-a finalizat succesiunea după soț Ulterior ... (vezi toată discuția)