avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATIDACA O CONTESTATIE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATIDACA O CONTESTATIE DEPUSA ...

BUNA SEARA!
VA ROG SA-MI COMUNICATIDACA O CONTESTATIE DEPUSA LA TRIBUNAL IMPOTRIVA UNEI CASEI DE PENSII CU ACTE ANEXATE LA DOSAR IN XEROCOPII CARE SUNT SEMNATE DE RECLAMANT DAR NU ARE SI INSCRISUL"CONFORM CU ORIGINALUL" SI IN URMA APLICARII ART.200 CPC,INSTANTA POATE SA ANULEZE CONTESTATIA?

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare romeoiasi romeoiasi Doresc sa stiu in baza carui articol as putea formula CONTESTATIA IN ANULARE impotriva unei hot. definitive si irevocabile? Aceasta cerere o formulez in ... (vezi toată discuția)
Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Pot reincepe un nou proces? shcgusa shcgusa Pot reincepe un nou proces impotriva unei institutii odata ce primul a fost anulat pe motiv ca nu as fi semnat niste copii pentru a fi in conformitate cu ... (vezi toată discuția)