avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie calcul co
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie calcul co

ptr calculul indemnizatiei co se ia in considerare si sporurile permanente?salariul este 903 spor vechime 22%spor munca grea15% .cum se calc indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:58, 8 Februarie 2010
Daca nu aveti CCM la nivel de unitate cu prevederi mai avantajoase,se aplica CCM unic - Art. 59. - (1) Pe durata concediului de odihnă, salariaţii vor primi o indemnizaţie ce reprezintă media zilnică a veniturilor din ultimele trei luni anterioare lunii în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
(2) Indemnizaţia de concediu nu poate fi mai mică decât salariul de bază, sporul de vechime şi indemnizaţia pentru funcţia de conducere, luate împreună, corespunzător numărului de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul concediu odihna kadett kadett Avand in vedere art.145 din CM si 59 din CCMUNN intrebarea este ce se intelege prin veniturilor din ultimele trei luni anterioare lunii in care este efectuat ... (vezi toată discuția)
Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna camellia_camy camellia_camy Buna ziua, As dori sa stiu si eu modul de calcul al concediului de odihna deoarece se desfiinteaza postul si nu am luat pe acest an decat 6 zile din 21 .Va ... (vezi toată discuția)