avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa-mi specificati cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi specificati cum se procedeaza in urmatorul ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi specificati cum se procedeaza in urmatorul caz?
Bunicul decedat .Acesta a avut un baiat care a decedat si el.Fiul bunicului are o fata . Bunicul are cont la o banca si o suma pe care nu o stie. Cum se procedeaza in acest caz ca mostenitoarea sa intre in posesia sumei de la banca. Banca nu a vrut sa-i dea relatii . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 11:38, 8 Octombrie 2024
Notarul emite certificat privind calitatea de moștenitor și pe baza acestuia banca ar trebui sa dea relații moștenitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumelor de bani din banca daca titularul a decedat si nu exista imputernicit aandrr aandrr Bunicul meu a decedat, el avand in banca o suma destul de mare de bani. O anumita persoana care lucreaza la banca si este vecina cu bunicii mei i-a cerut ... (vezi toată discuția)
Moºtenesc legal un cont bancar bcr dar nu si banii din cont? Balaurul Balaurul Oameni buni ...va salut, Bogdan ma numesc, locuiesc in Ploiesti, am 33 de ani si un handicap fizic de gr.1 (sunt in caruciar). Imi postez nemultumirea pentru ... (vezi toată discuția)
Procedură succesorală Nastalin Nastalin Bună ziua ! Dacă fratele meu a decedat in urma cu scurt timp iar acesta are un depozit la banca dar nu are trecuta nici o persoană ca imputernicit pentru a ... (vezi toată discuția)