avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie depus ceva la ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie depus ceva la ANAF?

Dacă se muncește cu fracție de normă și contract în Germania iar salariul este virat pe card de Romania se va impozita și în Ro,sau trebuie depus ceva la ANAF? Mențiune sunt șofer Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale pentru un cetatean roman, rezident in eau tmisulica tmisulica Buna ziua, Numele meu este Adrian si as avea si eu o intrebare. Studiez de cateva zile pe net si incerc sa gasesc raspunsul la o intrebare nu usoara dupa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in germania Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatorul caz- o soc.romana are incheiat un contract cu o soc.germana de prestari servicii pe teritoriul Germaniei.In acest sens soc.rom duce proprii ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit si angajat in germania?? DankePFA DankePFA Buna ziua, 1. Este permis sa ai in Romania un PFA la Norma venit cu Caen 6202 si concomitent sa fii angajat cu carte de munca in Germania (norma intreaga ... (vezi toată discuția)