avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu pot sa inteleg! Cum alte dosare de divort care au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu pot sa inteleg! Cum alte dosare de divort care au fost deschise ...

Nu pot sa inteleg!

Cum alte dosare de divort care au fost deschise mai recent au anuntat prima sedinta in aceasta luna, iar altele care sunt mai vechi nu au anuntat nimic? Nu au si ei o ordine? Ca sunt unele dosare exact de acelasi tip
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:37, 8 Octombrie 2024
Răspunsul e relativ simplu.Dosarele se repartizează aleatoriu unor magistrați care au un anumit nr de dosare,mai mult sau mai puțin chef de munca etc.Atat timp cât nu exista prevederi clare referitoare la termenele în care trebuie realizata procedura prealabila am avut surpriza ca un dosar înregistrat anul trecut în octombrie sa aibă primul termen anul acesta în septembrie.(de obicei dura 4,5,6 luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces Angelicastan Angelicastan Buna ziua.In data de 13.02.2020 a fost înregistrat la tribunal,dosarul pt majorarea pensiei de intretinere,iar pe data de 11.03.2020 a fost ultima ... (vezi toată discuția)
Judecatoare partinitoare-pot cere mutare la alt complet??? doru anghel doru anghel Am depus dosar divort la judecatoria de sector. sotia nu e de acord, nu sunt copii minori Dar, la prima infatisare, judecatoarea a fost in mod flagrant ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, numere rosii expirate ferus ferus Buna seara.Va-rog sa ma lamuriti intr-o problema ca sa stiu ce sa fac ,mai bine zis la ce sa ma astept si cand??? 6 luni??? un an???.In data de 08.09.2014 ... (vezi toată discuția)