Am depus dosar divort la judecatoria de sector.
sotia nu e de acord, nu sunt copii minori
Dar, la prima infatisare, judecatoarea a fost in mod flagrant partinitoare
nu m-a lasat nici sa vorbesc.
Sunt aproape sigur ca-mi va respinge actiunea.
As putea cere mutarea la alt complet?
sau in cadrul unei judecatorii de sector nu e decat un complet care judeca astfel de cauze?
si dau tot de d-na judecatoare care nu cred ca mi s-a parut ca ar cam trebui sa consulte un psihiatru.
Cum e posibil sa-mi spuna ca societatea se prabuseste si mie imi arde de divort?
Asta ma durea pe mine dupa o jumatate de zi de stat la usa dumneaei?
si dupa 30 de ani de stat sluga la nevasta?
Teoretic ar fi solutii: recuzare, stramutare, renuntarea la judecata si introducerea altei cereri etc.
Dar practic eu va sfatuiesc sa strangeti din dinti si sa o lasati sa se desfasoare, in timp ce va ganditi la cat de fericit veti fi dupa (ce ati fost destul de inteligent si rabdator sa o suportati).
Divort fericit!
pai si daca renunt la judecata, imi mai primeste alta cerere?
Si daca nimeresc la aceeasi judecatoare?????!!!!! ha ha ha
acum rad dar atunci cred ca ar rade judecatoarea
D'l, veti avea posibilitatea cailor de atac,,apelul si recursul, unde va aratati nemultumirea Dv.
Eu in proctica mea am intalnit magistrati care te lasa sa-ti prezinti apararile, te aproba ca "asa este", cu o calmitate iesita din comun,,,si, iesi din sala de sedinta cu psihicul in al 9 lea cer. Dar,,,cand vezi rezultatul te dai cu capul de toti peretii. Sunt mici trucuri judecatorest;; Daca Dv. aveti un probatoriul solid ca separarea nu s-a produs din vina Dv. acea judecatoare este posibil sa va dea dreptate...Toate divorturile sunt cu..:((
Bineinteles ca puteti introduce oricand alta cerere. Toti putem sa ne razgandim. Dosarele noi se atribuie aleatoriu, e putin probabil sa nimeriti acelasi complet, doar daca sunteti ghinionist de profesie. Singura problema ar fi ca se intarzie divortul, pt ca vi se acorda un prim termen, probabil prin noiembrie sau mai tarziu.