avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in ccc până pe 28 decembrie, vreau să mă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in ccc până pe 28 decembrie, vreau să mă angajez cu ...

Sunt in ccc până pe 28 decembrie, vreau să mă angajez cu 4 ore la noi in comună pană încep activitatea la celălalt serviciu pot să mă angajez fără să afecteze ccc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 9 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti sa va angajati cu 4 ore/zi fara sa va afecteze plata indemnizatiei CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc sau stimulent de insertie? hgabi hgabi Daca vreau sa ma intorc la serviciu , desi sunt in CCC, am inteles ca pot beneficia de un stimulent de insertie in munca inainte de implinirea varstei de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu din ccc maryag maryag buna ziua am o nelamurire cu privire la revenirea la serviciu din ccc si anume;trebuie sa ma intorc la serviciu in data de 4 martie si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)