avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Eu împreună cu mama am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Eu împreună cu mama am făcut succesiunea după ...

Bună seara! Eu împreună cu mama am făcut succesiunea după decesul tatălui, am rămas fiecare cu cota 1/2 din masina. Noi dorim sa radiem masina deoarece nu mai este intr-o stare buna. Ideea e ca masina nu mai are talon deoarece a fost luat de politie în martie 2024. Care sunt pașii pe care trebuie sa îi facem pentru a radia masina?

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca dupa deces proprietar ddaaa ddaaa Buna ziua, Proprietarul masinii a decedat de curand, nu s-a facut inca succesiunea. Asigurarea RCA este inca valabila? Masina poate fi condusa de mostenitori ... (vezi toată discuția)
Pot radia masina ca mostenitor? Oana V Oana V Tatal meu a detinut o masina si dupa decesul lui, mama a instrainat-o fara acte de vanzare-cumparare. Dupa decesul mamei si dupa succesiuna bunului imobil am ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters220240 ContSters220240 Va rog sa-mi raspundeti pentru urmatoarea situatie: Tata decedat in 2000. Prin 2007 am facut succesiune partiala, doar pentru certificatul de dividente, ... (vezi toată discuția)