avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Completul de judecata a solicitat, in urma unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, ...

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative,
sa fie atasat un dosar X la dosarul de fond.
Dosarul X nu a fost inca atasat, de 3 saptamani, el aflandu-se la un dosar
in stare de suspendare.
Ce trebuie sa fac eu , ca parte, ca sa realizez atasarea dosarului x ?
Pe cine sa contactez sa efectueze operatiunea?
Cel mai recent răspuns: gbar , utilizator 21:02, 13 Octombrie 2024
Buna ziua, dumneavoastra vorbiti de o conexare a dosarelor? Practic de o reunire a doua cauze?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat
Nu. Am declarat revizuire la tribunal,
Iar dosarul de fond e la curtea de apel.

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua, dumneavoastra vorbiti de o conexare a dosarelor? Practic de o reunire a doua cauze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, ... gbar gbar Completul de judecata a solicitat, in urma unei rezolutii administrative, sa fie atasat un dosar X la dosarul de fond. Dosarul X nu a fost ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare si revizuire gogu2 gogu2 Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen ... (vezi toată discuția)