avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Daca exista martori care stiu de presiunile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Daca exista martori care stiu de presiunile si amenintari ...

Buna ziua,
Daca exista martori care stiu de presiunile si amenintari facute de functionari ai statului asupra unei batrane de 80 de ani ca sa cedeze mostenirea sotului exista sansa ca mostenitorii acesteia care au fost privati astfel de dreptul lor sa castige in instanta anularea certificatului de vacanta succesorala. Teoretic se cunoaste metoda regimului de dinainte de 1989.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, certificatul de vacanta succesorala in perioada de ... rebecutza77 rebecutza77 Buna ziua, Certificatul de vacanta succesorala in perioada de dinainte de 1989 - sotia cedeaza statului mostenirea care i-ar reveni, neavand copii dar ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, asigurătorul refuză despăgubirea. de unde își va recupera banca banii? Ionut225 Ionut225 Buna ziua. Cumnatul a luat un credit de nevoi personale cu asigurare de viata inclusa, fara ca sa mai gireze cineva pentru acel credit sau sa aduca vre-o ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? onest onest Buna ziua! Situatia mea se prezinta in felul urmator: Un batran detine 2 apartamente situate int-un imobil (casa). Exista scara comuna, intrari separate, ... (vezi toată discuția)