avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde și cum pot verifica o decizie de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde și cum pot verifica o decizie de pensionare limita de vîrsta ...

Unde și cum pot verifica o decizie de pensionare limita de vîrsta dacă este calculată corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 9 Octombrie 2024
Luati legatura cu un expert in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie pentru limita de varsta tina_gemeni tina_gemeni Exista posibilitatea ca o firma privata, o persoana autorizata, sa-mi calculeze coantumulm de pensie limita de virsta? Am 29 de ani vechime, din care 11 in ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am iesit la pensie la limita de virsta, primind decizia ... JEAN55 JEAN55 Buna seara.Am iesit la pensie la limita de virsta, primind decizia pe data de 28.05.2020. Am inteles ca indicele de corectie in 2020 este de 1,41 iar mie mi ... (vezi toată discuția)