avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua .Am 13 ani vechime în muncă ,am 12 clase ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua .Am 13 ani vechime în muncă ,am 12 clase (13 clase ...

Bună ziua .Am 13 ani vechime în muncă ,am 12 clase (13 clase că am terminat liceul la seral ).Cum ar fi corect să fiu încadrată cu studii medii sau gimnaziale.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 9 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu studii medii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog să mă ajutați cu următoarele întrebări: ... Ana Corina P Ana Corina P Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu următoarele întrebări: - pot angaja pe o funcție de Secretara Cod cor 412001, o persoana care are 12 clase absolvite ... (vezi toată discuția)
13 clase,in ce grad de studi ma incadrez Andrey24 Andrey24 Salut,ce inseamna studi medii? Din alte discuti gasite pe net pe tema asta nu am inteles nimica concret,in unele topicuri gasisem ca doar 12 clase fara BAC ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)