avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public concomitent cu firma proprie de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public concomitent cu firma proprie de contabilitate

Bună ziua,

Recent am devenit expert contabil autorizat. Urmează sa-mi deschid firma mea de contabilitate unde voi si administrator.
De asemenea, am aplicat de curând pe un post de Consiler Finaciar Contabil în cadrul unei primarii (functionar public).
As vrea sa știu dacă intervine clauza de incompatibilitate dacă as deține postul la primarie și as avea și firma mea de contabilitate la care as fi administrator.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Simona Corpodean, utilizator
Cel mai recent răspuns: iu.lia , utilizator 15:21, 9 Octombrie 2024
Buna ziua, da este caz de incompatibilitate. Nu aveti voie sa desfasurati in mediul privat activitati similare cu cele desfasurate in sectorul public, ca si functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate nixon19 nixon19 Buna ziua, As dori sa stiu daca un functionar public isi poate deschide propria firma unde va fi administrator. Firma respectiva nu va avea nici o legatura ... (vezi toată discuția)
Functionar public/asociat cabinet consultanta fiscala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna ziua, dragi colegi, un prieten functionar public ( inspector la ANAF) si-a luat examenele de expert contabil si consultant fiscal. Bineinteles ca nu a ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public DANA RUDEANU DANA RUDEANU Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: Intentionez sa -mi deschid o II avand cod CAEN 4779 - comert cu amanuntul al bunurilor de ... (vezi toată discuția)