avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Numele meu este Alina. Vă rog să mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Numele meu este Alina. Vă rog să mă ajutați cu ...

Bună ziua. Numele meu este Alina. Vă rog să mă ajutați cu un sfat.
Sunt în UK de 11 ani și am primit cetățenia britanică (pașaport) am doi copii de 3 și respectiv 5 ani care sunt născuți în UK și au cetățenie britanică (pașaport).
Întrebarea mea este dacă pot călători în România ca cetățean britanic împreună cu copii fără a avea nevoie de împuternicire de la,,soțul meu "(nu mai suntem împreună de 2 ani și el nu are cetățenie britanica) menționez că el refuză să îmi dea această împuternicire.
Vreau să vă mai spun că nu mi-am văzut părinți de 5 ani și nici ei nu și-au văzut nepoți.
Vă mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:59, 9 Octombrie 2024
Intrebati acolo ca vi se aplica legea UK.
Nu va foloseste la nimic sa va spun cum reglementeaza legea in Romania.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Buna ziua

Citit aici si vedeti ccare situatie vi se aplica: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil cetatean britanic mariusdoroftei mariusdoroftei Buna ziua ,cine ma poate ajuta cu un sfat ,m-am stabilit in Uk din 2008 am o fetita de 2 ani care poseda pasaport britanic ,problema este ca nu sunt casatorit ... (vezi toată discuția)
Mama romanca cu copil de englez/drepturi si beneficii in uk tinanina81 tinanina81 O zi buna tuturor! caut un sfat sau o indrumare in problema mea: sunt cetatean roman, stau in uk de 18 luni si am un baietel de 4 luni cu un cetatean englez, ... (vezi toată discuția)
Dreptul privind trecerea frontierei fara semnatura celuilalt parinte simplysurprising simplysurprising Va rog sa ma ajutati cu o informatie: parintii unui minore de 7 ani au divortat in 2013. Divortul a fost unul foarte dificil iar obtinerea semnaturii tatalui ... (vezi toată discuția)