avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel de ramura/sector de activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel de ramura/sector de activitate

Buna ziua,

As dori sa stiu daca mai exista contracte colective de munca la nivel de ramura sau de sector de activitate. Daca da, exista vreun document sau vreo lege in care se specifica incadrarile la nivel de ramura/sector de activiate a companiei/firmei? Stiu ca pana in 2014 au existat niste CCM-uri la nivel de ramura standard de la care se incepeau negocierile.

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
CatalinT1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 18:39, 9 Octombrie 2024
Detalii
[ link extern ]
Din link-ul trimis, trag concluzia ca nu mai exista CCM la nivel de ramura valabil.
pe ramura nu mai exista, ci poate doar pe sector de activitate.. ce sector va intereseaza?
Sectorul de activitate este IT, cod CAEN 6202 (Activitati de consultanta in tehnologia informatiei).
Nu stiu sa existe, exista o initiativa de ani de zile, SITT parca, verificati daca exista in compania respectiva. Puteti insa sa aveti o initiativa in implicarea SITT in companie ulterior, daca pana acum nu este prezent.

Alte discuții în legătură

Desfiintare post nick20_2005 nick20_2005 Buna ziua! Am fost anuntat ca se va desfiinta postul(programator IT), dupa aprox 1 an de la angajare, insa nu am primit inca o notificare in scris. Conform ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca LITERA LITERA Avem un de negociat un contract colectiv de munca la nivel de unitate fara sindicate reprezentative,dar cere s-au afiliat la o federatie sindicata la nivel de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv munca ramura constructii birta birta contractul colectiv de munca la nivel de ramura constructii este valabil? (vezi toată discuția)