avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Propire- contribuții stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Propire- contribuții stat

Bună seara!
Vineri am primit mesaj de la banca cu înștiințarea ca mi s-a pus proprie pe conturi pentru ca nu am plătit suma de 6420 lei. Am întrat în contul SPV pentru a verifica ce se întâmplă și am deschis un pdf în care mi se afișa o aceiași suma cu care sunt datoare și mai jos suma neutilizate în stingere aceiași suma cu minus. Am contactat pe cineva de la Anaf și mi s-a spus ca o sa facă dansa o cerere de compensare si nu va dura mult pana se rezolva, doar ca au trecut deja 5 zile și nu se intampla nimic în spre bine. Au început sa mi se ia bani din conturi de către bănci. Am primit mail cu dobânda pentru întârzierea plății contribuțiilor la stat. Ce as putea sa fac? Trezoreria de care aparțin este la 420 km de orașul în care locuiesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Abloeste, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata cas, desi sunt rezident in strainatate. Arianrod Arianrod Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare in ceea ce priveste o obligatie de plata emisa de ANAF. Sunt rezident in Italia din anul 2013, nu detin nicio ... (vezi toată discuția)
Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)