avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Referitor la uniforma scolara in scoala ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Referitor la uniforma scolara in scoala publica, as ...

Buna ziua! Referitor la uniforma scolara in scoala publica, as dori sa stiu daca scoala are dreptul sa impuina exclusiv 2 culori si obligatoriu alb in sus si negru in jos in codul vestimentar al elevilor si sa-i ameninte cu scaderea notei la purtare daca nu se conformeaza? Mentionez ca nu este vorba de decenta ci de o exagerare cu aceasta regula. Exista parghii legale de a contracara acest abuz?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:31, 10 Octombrie 2024
Buna ziua!
Regulamentul intern al scolii poate prevede o anumita tinuta pentru elevi.Majoritatea scolilor au acelasi gen de tinuta cum ati descris dvs.Eu personal nu vad nimic rau in asta.Daca aveti nemultumiri trimiteti sesizare la inspectoratul judetean al invatamantului sau la ministerul invatamantului.Gasiti date de contact pe site-urile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniforma scolara mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Am un copil in clasa a doua. Astazi ni s-a comunicat ca uniforma scolara este obligatorie la unitatea de invatamant la care este copilul meu. In caz ... (vezi toată discuția)
Impunere achizitionare uniforma scolara? misscadu misscadu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista vreun act normativ care sa ma oblige pe mine ca parinte sa accept achizitionarea uniformei scolare de la un ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului la personalitate Radamante Radamante 1.Codul Civil -art. 58 Drepturi ale personalităţii (1) Orice persoană are dreptul la viaţă, la sănătate, la integritate fizică şi psihică, la ... (vezi toată discuția)