avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art. 318 alin. 15
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art. 318 alin. 15

Buna ziua ma poate lamuri cineva ce am de facut sau ce se va intampla in continuare care e etapa urmatoare am primit solutia :Complet: C4
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 teza întâi C.proc.pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărirea penală.
Document: Hotarâre /2024 09.10.2024

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta? am primit solutia :complet: c4 tip solutie: ... AlexRomanu AlexRomanu Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 teza întâi C.proc.pen., admite ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp - recuperare permis ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. ... (vezi toată discuția)
Interpretare pronuntare instanta iuli113 iuli113 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana G.F. va fi cercetat penal sau se va renunta la cercetarea penala? AM atasat rezolutia completului de ... (vezi toată discuția)