avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4 Tip ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4 Tip solutie: ...

Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 teza întâi C.proc.pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărirea penală.
Document: Hotarâre /2024 09.10.2024

Ma puteti lamuri ce inseamna si ce am de facut in continuare va rog frumos am perkisul retinut
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:11, 11 Octombrie 2024
Soluția respectivă înseamnă că nu veți fi judecat pentru infracțiunea pentru care ați fost cercetat. Parchetul a considerat că fapta nu este gravă, iar instanța a confirmat soluția.
Nu mai aveti nimic de facut, permisul o sa va fie restituit, cel mai probabil o sa trebuiasca sa va duceti la Brigada Rutiera cu hotararea instantei ca sa il luati
Vedeți și ce scrie în ordonanța procurorului.

Ca s-a confirmat este bine pentru ca nu veți fi condamnat penal.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 318 alin. 15 AlexRomanu AlexRomanu Buna ziua ma poate lamuri cineva ce am de facut sau ce se va intampla in continuare care e etapa urmatoare am primit solutia :Complet: C4 Tip solutie: admite ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp - recuperare permis ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)