avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, as dori sa știu și eu dacă pot sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, as dori sa știu și eu dacă pot sa deschid acțiune ...

Bună ziua, as dori sa știu și eu ,pot sa deschid acțiune civila împotrivă unei persoane care a depus o plângere la parchet împotrivă mea pentru Distrugere, Amenințare, pe parcursul cercetărilor am devenit din suspect inculpat, nu miam recunoscut faptele de care eram acuzat,după trei ani de chin și suferințe psihice ale mele ,partea vătamată sia retras plângerea fără sa aibă desface cu mine.eu pot sa cer despăgubiri celui care ma reclamat.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:07, 10 Octombrie 2024
Dacă partea vătămată și-a retras plângerea pur și simplu, e un indiciu că acțiunea sa a fost făcută cu rea credință. În acest caz, dacă ați avut de suferit psihic în acești ani și dețineți probe în acest sens, puteți să-i cereți daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare ovidiunicu ovidiunicu datorita situatiei economice precare nu am reusit sa platesc pensia alimentara in ultimii 10 ani. fosta sotie a inteles lucrul acesta si pana luna trecuta nu a ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara mihaliscenco mihaliscenco Buna! Am o nelamurire, daca nu stiu suma care reprezinta pensia alimentara neplatita pot deschide proces impotriva fostului sot? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ada2015 ada2015 fostul sot nu a platit niciodata pensie alimentara, suntem divortati de trei ani, politia nu ma poate ajuta deoarece el e plecat din tara. ce pot sa fac? (vezi toată discuția)