avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna fortat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna fortat

Buna ziua,
La firma unde sunt angajat se organizeaza o petrecere, seara, in afara orelor de munca(programul meu fiind de la 8 la 16) și cu toate acestea, cei care nu vor sa participe sunt obligati sa isi ia o zi de concediu, pe motiv ca doamnele care s-au ocupat sa organizeze evenimentul "s-au trudit"; cei care participa vor fi pontati cu zi normala de lucru; precizez ca toate activitatea firmei in ziua respectiva v-a fi oprita.
Este legal sa ma oblige sa imi iau o zi de concediu de odihna pentru ca nu vreau sa particip la petrecere?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 11 Octombrie 2024
Nu este legal sa va oblige sa va luati o zi de concediu de odihna pentru ca nu doriti sa participati la petrecere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi de concediu sau invoire? diablo diablo Buna seara, sunt in situatia urmatoare: - acum 3 zile am ajuns la birou si mi s-a facut rau si dupa o ora am plecat acasa cu acordul sefului de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa panzarumitica panzarumitica un angajat, in cursul lunii aprilie presteaza norma de 176 ore si 83 ore suplimentare. In acceasi luna participa o zi (8 ore) la un curs la care este ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare costat costat Buna ziua, Lucrez intr-o firma care isi desfasoara activitatea de productie de luni ora 07:00 pana sambata 07:00. Programul meu de lucru e de luni pana ... (vezi toată discuția)