avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca patronul in magazinul său să aibă pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca patronul in magazinul său să aibă pe lângă ...

Este legal ca patronul in magazinul său să aibă pe lângă funcția video la camere și funcția audio? Menționez că angajații nu au fost întrebați dacă îi deranjează. Deci te ascultă și după un timp te sună și te ia la "dirigenție ". Mulțumesc pentru înțelegere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 11 Octombrie 2024
Este legala supravegherea audio la locul de munca si cum poti evita amenzi
[ link extern ] /

Sesizati Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o nelamurire , lucrez intr-un atelier de ... nicu si deea nicu si deea Buna ziua. Am si eu o nelamurire , lucrez intr-un atelier de termopane unde patronul a instalat camere de supraveghere si audio si online fara acordul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio-video in cancelarie, legal sau abuziv? oanabadger oanabadger Buna seara. Lucrez la o scoala privata unde exista camere de supraveghere audio-video peste tot: sali de clasa, holuri, cantina, inclusiv cancelarie. In ... (vezi toată discuția)