avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara! Capitalul social intr-un SRL se modifica ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara! Capitalul social intr-un SRL se modifica daca sunt ...

Buna seara! Capitalul social intr-un SRL se modifica daca sunt mai multi asociati in firma? initial a fost un singur asociat iar capitalul social era de 2 lei. daca sunt 3 asociati, cum se modifica capitalul?

Alte discuții în legătură

Mai multe firme, o persoana fizica MihaiOlteanu MihaiOlteanu \"O persoana fizica sau o persoana juridica nu poate fi asociat unic decat intr-o singura societate cu raspundere limitata\" Buna ziua, am si eu o ... (vezi toată discuția)
Stabilirea impozitului pe venit in cazul retragerii partilor sociale de o persoana fizica nicolaeelena nicolaeelena In anul 2006 am intrat ca persoana fizica, intr-o societate cu raspundere limitata- SRL cu un numar de parti sociale reprezentate de actiuni la 4 firme ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social FREDU FIN FREDU FIN Am speta, s-a infiintat o firma, SRL in 2018 si in Decembrie unul din asociati a adus in firma niste echipamente, acuma se doreste majorarea capitalului ... (vezi toată discuția)