avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, Mașina, fiind parcată, a fost lovita de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, Mașina, fiind parcată, a fost lovita de o căruță ...

Bună ziua,
Mașina, fiind parcată, a fost lovita de o căruță trasă de cal. Vinovatul nu vrea să îmi plătească paguba, ma tot amână. Între timp eu am reparat mașina cu piese din dezmembrari cu prețul de 2100 lei. Pot recupera banii dacă îl dau în judecata? Menționez ca nu am facturi, dar am m procesul verbal de la politie și poze. Cam ce cheltuieli de judecata sunt, merita?

Alte discuții în legătură

Accident cu biciclist vinovat Georgescu Vasile Georgescu Vasile Buna ziua, In urma cu cate a zile un șofer a lovit pe trecerea de pietoni un biciclist, apoi trăgând de volan mi-a lovit și mașina mea parcata. ... (vezi toată discuția)
Accidentata de un cal cu caruta cu propritarul care nu vrea sa despagubeasca Larisa2018 Larisa2018 Buna ziua! Am fost accidentata de un individ care circula pe contrasens cu calul si cu caruta...ce pot face mai departe pentru a imi repara masina....exista ... (vezi toată discuția)
Refuză să plătească daunele mașinii pe care mi-a accidentat-o Dianamin Dianamin Bună ziua. Am o problema care ma frământă de un timp. Acum 3 săptămâni mi-a fost lovita mașina parcata, iar domnul în cauza a făcut scandal cu ... (vezi toată discuția)