avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accidentata de un cal cu caruta cu propritarul care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accidentata de un cal cu caruta cu propritarul care nu vrea sa despagubeasca

Buna ziua!
Am fost accidentata de un individ care circula pe contrasens cu calul si cu caruta...ce pot face mai departe pentru a imi repara masina....exista vreo varianta ceva decat aceea de a o repara cu bani mei eu fiind nevinovata?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Larisa2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:36, 29 Martie 2018
Discutati cu un av printr-un proces civil puteti angaja raspunderea celui care a produs dauna si puteti solicita contravaloarea prejudiciului suferit .
Ati anuntat evenimentul cu paguba ?
Aveti probe rezonabile care sa conduca la identificarea autorului ?
Da am facut poze la individ si la caruta si am fost si la politie....dar ce sa ast de la cine...... sa il dau in judecata ce castig?
daca nu o sa aiba nimic pe numele lui ce pot face eu.
Adica eu si cu asigurare tot in regula si nevinovata si o sa trebuiasca sa imi mai repar si masina tot pe bani mei in 12 ani de condus asa ceva nu ma gandeam ca o sa patesc in tara asta.
El a spus ca nu are ce sa imi dea ca are 10 copii acasa si ca imi da 50 lei pt pagube"capota indoita,grila,far la fel stricat.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Larisa2018, utilizator
Procesul verbal de la poliție cu identitatea vinovatului vă permite să-l acționați în instanță. Și să identificați ce puteți executa.
Puteti formuloa actiune ptr.raspundere civila delictuala,de recuperat ramane de vazut.Oricum, daca nu aveti o hotarare judecatoreasca definitiva,nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident am lovit o masina ,am platit amenda mi sau luat puncte si iam dat si polita de asigurare,dar cei de la asigurari nu vor sa ii repare masina .tipul ma dat in ... (vezi toată discuția)
Lovit de biciclist in spate conste2000 conste2000 Am fost lovit in spatele masinii de un biciclist neatent, in timp ce eram oprit pe sosea pentru a da prioritate altor masini. In urma impactului mi s-a spart ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. vinovatul refuza sa predea rca-ul Cosmin Sibiceanu Cosmin Sibiceanu Buna seara, Am fost implicat intr-un accident rutier minor intr-un sens giratoriu. Pe scurt...eu eram intrat in sensul giratoriu cand la parasirea acestuia ... (vezi toată discuția)