Buna ziua!
Am fost accidentata de un individ care circula pe contrasens cu calul si cu caruta...ce pot face mai departe pentru a imi repara masina....exista vreo varianta ceva decat aceea de a o repara cu bani mei eu fiind nevinovata?
Multumesc frumos.
Discutati cu un av printr-un proces civil puteti angaja raspunderea celui care a produs dauna si puteti solicita contravaloarea prejudiciului suferit .
Da am facut poze la individ si la caruta si am fost si la politie....dar ce sa ast de la cine...... sa il dau in judecata ce castig?
daca nu o sa aiba nimic pe numele lui ce pot face eu.
Adica eu si cu asigurare tot in regula si nevinovata si o sa trebuiasca sa imi mai repar si masina tot pe bani mei in 12 ani de condus asa ceva nu ma gandeam ca o sa patesc in tara asta.
El a spus ca nu are ce sa imi dea ca are 10 copii acasa si ca imi da 50 lei pt pagube"capota indoita,grila,far la fel stricat.
Puteti formuloa actiune ptr.raspundere civila delictuala,de recuperat ramane de vazut.Oricum, daca nu aveti o hotarare judecatoreasca definitiva,nu puteti face nimic.
Accident
am lovit o masina ,am platit amenda mi sau luat puncte si iam dat si polita de asigurare,dar cei de la asigurari nu vor sa ii repare masina .tipul ma dat in ... (vezi toată discuția)