avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră. Dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră. Dacă ziua de salariu ...

Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră. Dacă ziua de salariu 12 ale luni cade sâmbătă,este corect să dea se vireze banii cu o zi înainte adică pe data de 11 sau data 14 luni cum este legal. Mulțumesc frumos anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 11 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In functie de cum este stabilit in contractul dumneavoastra de munca.

Sigur ca salariul poate fi dat si inainte cu o zi (adica vineri, cum e in cazul dumneavoastra).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, data de 14 este corect .. dar practica majoritara este in sensul acordarii zilei lucratoare anterioare zilei de sambata/duminica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare zile lucrate in weekend marauder marauder Eu stiu asa...daca angajatul lucreaza sambata, atunci are liber duminica (zi nelucratoare) si luni (libera pt ziua de sambata lucrata). Angajatul va primi ... (vezi toată discuția)
Data de plata salariului silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua As dori sa ma lamuriti cu un raspuns referitor la data de plata a salariului! In regulamentul intern exista ziua de 1 pentru acordare salariu ( ... (vezi toată discuția)
Plata pensiilor cu intarziere de catre posta mariana1950 mariana1950 Buna seara Plata pensiei se face de catre factorul postal in data de 26-27 ale lunii. Tinand cont ca in aceasta luna datele sunt sambata si duminica am ... (vezi toată discuția)