avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua luna viitoare am prima înfățișare la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua luna viitoare am prima înfățișare la divorț sunt ...

Buna ziua luna viitoare am prima înfățișare la divorț sunt separată de 5 ani de el între timp am cunoscut pe altcineva de 5 ani și am născut ieri poate sa dea o declarație la notar soțul meu că nu este copilul lui? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 17:03, 11 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate, din păcate.
Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa tagaduiti paternitatea copilului fata de fostul sot si sa o stabiliți fata de tatal biologic, urmând ca după finalizarea procesului sa vi se elibereze noul certificat de nastere al copilului.
În cadrul acestui proces, fostul sot poate sa confirme cele susținute de dvs și astfel se poate evita sa faceti testul ADN pentru stabilirea paternității.
Puteți inițial acțiunea imediat ce aveți certificatul de nastere al bebelușului.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice.
Felicitări pentru bebeluș și noua familie!
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o mătușă care a divorțat recent. procesul ... I.V.L I.V.L Bună seara, am o mătușă care a divorțat recent. Procesul de divorț a durat în jur de doi ani, timp în care ea a rămas însărcinată cu un alt ... (vezi toată discuția)
Fiind in proces de divorț am născut un copil cu altcineva, ... Nenestean Mirela Nenestean Mirela Fiind in proces de divorț am născut un copil cu altcineva, pe certificatul de naștere al copilului la nume e trecut după fostul meu soț , după ce sa ... (vezi toată discuția)
Problema paternitatii Rzaretcha Rzaretcha Buna ziua! Eu și prietena mea, viitoarea soție suntem fericiții părinți ai unei fetite sănătoase. Copilul a fost conceput în timp ce soția se afla ... (vezi toată discuția)