avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Renunțare la plata asigurării medicale. Bună seara ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Renunțare la plata asigurării medicale. Bună seara ! Mama mea ...

Renunțare la plata asigurări medicale.

Bună seara !
Mama mea a plătit asigurarea medicală pe un an de zile începând cu luna august 2024 nu integral specific a dat prima rata 300 lei după prima luna a descoperit că , are cancer la sân din câte i sa spus la medic este asigurată deja automat de la stat din luna septembrie prin programul național și că nu ar mai trebui să plătească în continuare asigurarea la stat... Mama a mers a discutat dar i sa spus că este obligată să plătească în continuare asigurarea medicală fiindcă oricum trebuie să plătească că e anuală ... Mă poate lămuri cineva dacă a mai întâlnit situația asta mulțumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Asigurarea de viata ContSters52476 ContSters52476 Sotul meu a avut o asigurare de viata care a expirat pe 23 septembrie 2009. In luna august a descoperit o tumoare cervicala care s-a dovedit a fi cancer si i-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Semiluna96 Semiluna96 Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos, intr-o problema ca deja simt ca o iau razna. Mai am vreo 2 intrebari asemanatoare pe site, insa de cate ori ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate încheiată de angajat gabriela.dia gabriela.dia Va solicit raspunsul pentru intrebari privind asigurarea de sanatate incheiata de angajat. 1. Suma de 400 EURO/ an pentru abonament de sanatate cf art 76, ... (vezi toată discuția)