avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, doresc sa știu de la ce suma nu se mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, doresc sa știu de la ce suma nu se mai primesc bonurile ...

Bună ziua, doresc sa știu de la ce suma nu se mai primesc bonurile de masa în sistemul sanitar. Este vreo lege care menționează acest lucru? Sunt luni in care am primit și în care nu am primit deși suma era undeva aceeași. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Monica0505 , utilizator 22:56, 12 Octombrie 2024
Depinde de ce salariul net aveti ... pentru personalul ale cărui salariu lunar net este de până la 8.000 lei inclusiv, se acorda.
Mulțumesc, îmi puteți spune și care este legea in care este prevăzut acest lucru?

Cornel Vasile a scris:

Depinde de ce salariul net aveti ... pentru personalul ale cărui salariu lunar net este de până la 8.000 lei inclusiv, se acorda.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr.296/2023
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Legea nr.296/2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror ... lacramioara81 lacramioara81 Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror salarii lunare nete sunt de până la 8000 lei inclusiv? Art. 18 din Legea 153/207 așa prevede ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)