avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achitarea unei amenzi contravenţionale la circulaţie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achitarea unei amenzi contravenţionale la circulaţie se poate ...

Achitarea unei amenzi contravenţionale la circulaţie se poate face la jumătatea sumei doar în termenul de 15 zile de la data încheierii PV de contravenţie sau şi la 15 zile după emiterea unei hotărâri judecătoreşti în cazul contrestării în instanţă. Vă mulţumesc,
Cu stimă,
ing. Marcu Dumitru
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:36, 12 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doar in primul caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv de contraventie Mihaelatm Mihaelatm Pentru contestarea unui pv de contraventie , cum trebuie procedat ?: 1) se achita pv si se depune contestatia? sau 2) se achita pv in urma depunerii ... (vezi toată discuția)