avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trebuie să plătească impozitul la mașină pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trebuie să plătească impozitul la mașină pentru tot anul?

Buna seara. Va rog mult mă puteți ajuta cu o informație? Tatăl meu a vândut mașină pe data de 8 ianuarie. Pe data de 9 ianuarie el a decedat. Mașină a fost scutită de impozit , deoarece el era încadrat în grad de handicap. Persoana care a cumpărat mașină ,este și el tot cu grad de handicap. Și este scutit la plata pentru impozit. Am fost sunata de către primăria care aparținea tatăl meu ,aducandu-mi la cunoștință că decedatul trebuie să plătească impozitul la mașină pentru tot anul. Este normal și corect? Trebuie să plătesc? Nu mai înțeleg nimic. Cine mă poate ajuta cu un răspuns va rog
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionyiony , utilizator 17:28, 14 Octombrie 2024
Păi, dacă era scutit, ce să plătească?
Buna ziua. In legătură cu informația pt impozitul mașinii cei de la primărie spune că ar fi o lege prin care sunt obligata să plătesc. Știți cumva despre aceaa lege? Mulțumesc din suflet

Iulian MANEA a scris:

Păi, dacă era scutit, ce să plătească?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unei persoane care este in grad de handicap tip ii alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua.Anul anterior am facut transplant renal in care am fost in gradul I,am comisia de trecut la 1 martie,am avut si pensie de stat si pensie de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit locuinta si teren 2017 vpatrana vpatrana Persoana cu handicap accentuat, grad 2. Proprietar si coproprietar pe un apartament cumparat in cote de 1/2 nediferentiate impreuna cu tatal meu, in prezent ... (vezi toată discuția)
Impozit masina persoana cu handicap Delia19 Delia19 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Un copil in varsta de 14 ani incadrat la handicap grav (nu locomotor) detine o masina, pe care mama ... (vezi toată discuția)