avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reatestarea pe postul de asistent farmacist dupa 2 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reatestarea pe postul de asistent farmacist dupa 2 ani crestere ...

Reatestarea pe postul de asistent farmacist dupa 2 ani crestere copil si inca 2 ani in care nu am profesat.Cum se procedeaza.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 13 Octombrie 2024
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

drogherie in mediu rural Dumia Dumia Buna ziua! De curand am terminat postliceala de asistenti de farmacie si as vrea sa deschid o drogherie la tara, cu fonduri neramburasabile. Ce conditii ... (vezi toată discuția)
Fisa post crystin crystin buna ziua am si eu nevoie de fisa postului pt urmatoarele functii: farmacist inginer sistem, menajera sau femeie de servici farmacist sef asistent ... (vezi toată discuția)
Se considera continuitate in activitatea profesionala perioada pt.ingrijire copil ContSters442980 ContSters442980 Va rog sa-Mi spuneti in perioada de ingrijire copil comform art.2 comform ordonantei de urgenta a guvernului 144/2008 de ce nu se ia in considerare ca si ... (vezi toată discuția)