avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bunăziua, soțul meu a lucrat în Israel în perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bunăziua, soțul meu a lucrat în Israel în perioada 1994-1996 ...

Bunăziua, soțul meu a lucrat în Israel în perioada 1994-1996 şi 1997-2003 cu contract, cu firma Danex Plus .Cum se pot recupera toți acești ani pentru calcularla stagiului de pensionare.Vă mulțumesc ,un saludo cordial.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 16 Octombrie 2024
Sa aduceti documente doveditoare din Israel care sa fie acceptate de catre CJP. Nu am informatii ca Romania are incheiat contract pe asigurari sociale/ pensii cu Israel. Puteti afla de la Ministerul muncii si de la CNPP facand o notificare scrisa.
Legea nr. 150 din 23 iulie 2012 pentru ratificarea Acordului dintre România şi Statul Israel în domeniul securităţii
sociale, semnat la Ierusalim la 28 februarie 2011
[ link extern ]
Nu .

POPA GHEORGHE a scris:

Sa aduceti documente doveditoare din Israel care sa fie acceptate de catre CJP. Nu am informatii ca Romania are incheiat contract pe asigurari sociale/ pensii cu Israel. Puteti afla de la Ministerul muncii si de la CNPP facand o notificare scrisa.
Nu,toate documentele de plecare au fost făcute în Bucuresti, inclusiv ,visita medicală.
Danex Plus mai exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani de vechime lucrati in israel Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, Va scriu pentru o simpla intrebare:tatal meu a lucrat 5 ani in israel cu contract de munca si nu stie cum poate sa faca pentru a pune acei ani ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca dorianztd dorianztd Va salut, tatal meu a lucrat in Israel in perioada 1996-1999 in constructii, ca angajat legal la o firma de acolo , as dori sa stiu cum pot obtine ... (vezi toată discuția)
Bunăziua ,soțul meu a lucrat in israel in periada 1994-1996 ... aurimama aurimama Bunăziua ,soțul meu a lucrat in Israel in periada 1994-1996 și 1997 -2003cu contrac.Cum aș putea recupera acești ani, pentru ai anexa la stagiul de ... (vezi toată discuția)