avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Familia unei persoane cu ajutorul social care a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Familia unei persoane cu ajutorul social care a decedat primește ...

Familia unei persoane cu ajutorul social care a decedat primește ajutorul de înmormântare.
Numai persoana decedată a avut ajutorul social
Dacă da cît este suma
Vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap primeste ajutor de deces? dark0n3 dark0n3 Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care primea ajutor de handicap si a decedat poate primi ajutorul de deces. Mentionez ca persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
Se acorda ajutor deces (inmormantare) si pt. persoanele cu indemnizatie handicap 220 ron? popovici_ioan popovici_ioan Buna ziua,strabunica mea a decedat weekend-ul trecut.Nu avea pensie,doar un ajutor social de handicap in valoare de 220 ron.Ar putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor înmormântare Anayram2009 Anayram2009 Bună seara ...eu asigurată...mama pensionară... fratele meu a decedat ,36 de ani ..era asistat social ..de la casa de pensii nu primeste nici un ajutor ..am ... (vezi toată discuția)