avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin un salon de infrumusetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin un salon de infrumusetare

Buna ziua,
Detin un salon de infrumusetare, si am avut in control Directia Generala Antifrauda Fiscala in control, care dupa terminarea controlului la aproximativ o luna imi solicita lista de preturi a serviciilor oferite de catre salon pentru perioada 2020-2024, pe fiecare an in parte.
Eu nu detin aceste informatii, intrucat nu am stiut ca trebuie sa tin evidenta preturilor, stiu doar preturile actuale.
In baza carei legi trebuie sa am aceste liste de preturi pe ultimii 4 ani?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 11:46, 14 Octombrie 2024
ANAF-ul vrea sa va estimeze veniturile din anii anteriori, cel mai probabil. Nu aveti obligatia aceasta privind listele de preturi.
Veniturile sunt raportate prin casa de marcat.
Poate ca ANAF-ul crede altceva, in sensul ca nu toate au trecut prin casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl Silviu S Silviu S Buna ziua, La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc? 3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit. La suma ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 9602 razviko razviko Buna ziua, Am deschis un PFA cu cod caen principal 9602 si cu sediul profesional acasa (in comuna/localitate), dar imi desfasor activitatea intr-un salon ... (vezi toată discuția)