avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... In ce condiții poate fi solicitat de către biroul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

In ce condiții poate fi solicitat de către biroul decese al ...

In ce condiții poate fi solicitat de către biroul decese al unui serviciu de medicina legala contractul de prestări servicii întocmit de aparținători cu firmele funerare, conform normelor Gdpr referitor la prestația îmbrăcării cadavrului? A se vedea și art. 8 legea 104/2003 privind manipularea cadavrelor umane.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
Alinab01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alinab01 , utilizator 18:39, 14 Octombrie 2024
Nu vad legatura intre un contract de prestari servicii (o hartie) si art.8 din legea nr. 104/ 2003 republicata.
Din contract, medicul legist poate sa afle ce s-a convenit si in urma autopsiei sa decida daca ceea ce s-a convenit, s-a si respectat.
Organul judiciar poate dispune punerea contractului de prestari servicii la dispozitia medicului legist.
Referitor la îmbrăcarea cadavrului . Art. 8 legea 104/2003 . Versus îmbrăcarea cadavrului de către firma de servicii funerare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate in servicii funerare? ionelaprdn ionelaprdn Buna ziua, Am o intrebare poate putin mai neobisnuita, insa nu gasesc un raspuns. Am studiat Legea 104/2014 privind cimitirele si serviciile funerare. ... (vezi toată discuția)
Cine face curatenie si dezinfectie dupa transport de cadavre ContSters23466 ContSters23466 doresc legislatie in vederea efectuarii curateniei si dezinfectiei dupa transportul cadavrului cu liftul din cadrul unei sectii de spital catre morga ... (vezi toată discuția)
Denigrare si refuzarea consultarii Alin_D Alin_D Prezentarea cazului [i]Buna ziua Duminica 9 octombrie 2016 in jurul orei 4 dimineata bunica mea in varsta de 90 de ani se simtea foarte rau, ca urmare mama ... (vezi toată discuția)