avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incompatibilitate in servicii funerare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incompatibilitate in servicii funerare?

Buna ziua,

Am o intrebare poate putin mai neobisnuita, insa nu gasesc un raspuns.
Am studiat Legea 104/2014 privind cimitirele si serviciile funerare. Intrebarea mea este daca pot detine o societate care are ca obiect de activitate servicii funerare daca sotul meu este medic legist, iar eu am terminat medicina insa nu am practicat niciodata?
Ar exista in acest caz o incompatibilitate sau alte stari de conflict?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

In ce condiții poate fi solicitat de către biroul decese al ... Alinab01 Alinab01 In ce condiții poate fi solicitat de către biroul decese al unui serviciu de medicina legala contractul de prestări servicii întocmit de aparținători cu ... (vezi toată discuția)
Înființare cimitir musulman sabina84 sabina84 Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea întrebare; Ce documente trebuiesc de la primărie pentru înființarea unui cimitir(cult musulman) pe ... (vezi toată discuția)
Medic de medicina muncii buiavasi buiavasi Buna seara.As dori sa imi precizati si mie care sunt conditiile pt ca un medic sa poata presta activitatea de medicina muncii, care este legislatia ce sta la ... (vezi toată discuția)