avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Înființare cimitir musulman
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Înființare cimitir musulman

Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea întrebare;
Ce documente trebuiesc de la primărie pentru înființarea unui cimitir(cult musulman) pe teren care este proprietatea solicitantului.Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sabina84 , utilizator 11:38, 1 August 2016
Vedeti :
Legea 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.

[ link extern ] /

[ link extern ] /
Mulțumesc mult pentru răspuns.Scuze pentru greșeala din titlu,corect era-cimitir.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie cimitire sexu sexu avind in vedere aparitia legii 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.,as vrea sa stiu cum se aplica urmatoarele prevederi la ... (vezi toată discuția)
Cum pot infiinta un cimitir ? marfan marfan Buna ziua, Am 10.000 m2 arabil extravilan, intr-o zona izolata de satele din jur, nu se fac culturi agricole in preajma, terenul are o panta foarte lina, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu actul normativ care prevede acordul ... Vintila Leon Vintila Leon Va rog sa ma ajutați cu actul normativ care prevede acordul concesionarului pentru dezhumare.Administratiile cimitirelor solicita acordul concesionarului ... (vezi toată discuția)