avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributie CASS pentru PFI detinut de o persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributie CASS pentru PFI detinut de o persoana minora

Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru un PFI cu venituri anuale sub pragul de 6 salarii minime (19.800 de lei) este obligatorie contribuția la CASS raportata la acest plafon minim, tinand cont ca PFI-ul este detinut de un minor (16 - 17 ani) care este inca la liceu. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit si contributii pensie si sanatate Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)
Plata contributii roxana.a.g roxana.a.g Daca am un salariu min pe cartea de munca pentru care platesc cas si cass si am un PFA si un SRL, mai sunt obligata sa platesc sanatatea pe PFA sau SRL, ... (vezi toată discuția)