avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in Revisal am fost inregistrat ca amgajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in Revisal am fost inregistrat ca amgajat cu un cod ...

Buna ziua,
in Revisal am fost inregistrat ca amgajat cu un cod COR eronat, eroare inregistrata de mai bine de 2 ani si descoperita acum. Angajatorul risca amenda de la ITM daca efectueaza corectie la codul COR initial, corectie cu data producerii efectelor de la data angajarii-de acum mai bine de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:27, 15 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.

HG 905/2017 nu prevede sanctiune pentru depasirea termenului mai sus mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum modific functia retroactiv in revisal? namste13 namste13 Daca am introdus gresit functia in Revisal (si codul COR gresit) si doresc sa modific, cum o pot face? Mentionez ca introducerea gresita este rezultatul unei ... (vezi toată discuția)
Revisal ASL ASL Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Se mai poate inregistra in revisal o modificare salariala dupa incetarea contractului individual de munca? ... (vezi toată discuția)
Acelasi nr. de contract la doi salariati in registrul "revisal" ContSters230435 ContSters230435 Buna ziua, Am descoperit o inregistrare eronata in Revisal, in sensul ca doi angajati au acelasi numar de contract individual de munca, Nr.5 (la date ... (vezi toată discuția)