avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un model cerere de completare la cererea de chemare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un model cerere de completare la cererea de chemare ...

Buna ziua
Un model cerere de completare la cererea de chemare in judecata litigii de munca?
Angajatorul a emis 2 decizii concediere disciplinara la interval de 3 saptamani ambele cu Nr diferite. Am contestat ambele decizii, prima am castigat_o definitiv cu reintegrare SI plata salariilor asta am cerut
Judecata celei de a doua contestații s_a suspendat păna la hotare definitiva a primei contestații
Ok,am castigat. SI acum se judeca cea de a doua decizie
In a doua decizie nu am cerut reîncadrare SI plata drepturilor salariale,am cerut anularea deciziei .
Pot face cerere de completare la cererea de chemare in judecata SI sa cer reîncadrarea SI plata salariilor asa cum a stabilit instanta in prima contestatie?
Exista un model de cerere de completare? sau ce trebuie scris?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua un model cerere de completare la cererea de chemare ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Un model cerere de completare la cererea de chemare in judecata litigii de munca? Angajatorul a emis 2 decizii concediere disciplinara la interval ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca tory_bei tory_bei Am contestat dispozitia de concediere si in cerere am cerut : 1. Anularea dispozitiei de concediere. 2. Reintegrarea in functia detinuta anterior. 3. Plata ... (vezi toată discuția)
Restituire despagubiri catre angajator andreidarius andreidarius buna ziua! am un amic care in 2009 a fost concediat prin desfiintarea postului; a contestat in instanta decizia iar tribunalul i-a dat dreptate si a dispus ... (vezi toată discuția)