avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu contractul ...

Buna ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu contractul de munca. Eu am negociat cu angajatorul un salariu net de 4700 lei. Și pe fluturașul de salariu scrie "salariu net încadrare 4700". In contractul de munca au specificat un salariu brut de 5000 de lei. De ce salariul brut din contract nu este cel care ar trebui sa fie pentru cei 4700 lei net? Cu ce ii ajută asta? Iar dacă ei îmi plătesc tot salariul prin banca înseamnă că ei plătesc taxe și tot ce se mai plătește raportat la salariul pe care mi-l virează prin banca sau la brutul din contract? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 15 Octombrie 2024
În contract nu e trecut brutul care trebuie pentru salariul net de 4700 lei. Au făcut asta pentru că nu vor să plătească taxe și impozite la stat. Vedeți că nu e în regulă!
Nu avem de unde sa stim noi , de ce ... insa, dvs puteti verifica la A|NAF si la Casa de pensii ce venituri brute va raporteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator oanasandu oanasandu Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este legal ca in momentul in care o firma face oferta de angajare, salariul net propus sa contina deja scutirea de ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)
Impozitare supliment salariu bonus din vanzari maarkyM maarkyM Buna seara, o intrebare ce anume si in ce cuantum (impozit,cas,cass,somaj...)implica impozitarea venitului suplimentar realizat peste salariul de ... (vezi toată discuția)