avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua…aș dori să știu dacă d-voastră ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua…aș dori să știu dacă d-voastră știți careva ...

Bună ziua…aș dori să știu dacă d-voastră știți careva unde se află arhiva Iscti cluj(întreprinderea comerțului de stat ,textile
Și încălțăminte) pentru mama
Mea..nu reușim
Să găsim nicăieri ..vă rog cine ne poate ajuta cu orice informație ..mulțumim
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 19 Octombrie 2024
Vorbiti de Clujana SA?
I. C. S. T. I Cluj Napoca str dr Petru Groza…atât știm ca și informație să căutăm ..de aceea orice am încercat nu dăm de nimic
Clujana era firma de încălțăminte de stat iar cealaltă era comerț cu amănuntul.
Intrebati aici
[ link extern ]

SIFI CJ STORAGE este continuatoarea societati NAPOTEX Cluj Napoca , fondata în 1949 sub numele de ICRTI.
Și știți cumva unde se află arhiva acestei firme..mulțumesc

Alte discuții în legătură

Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi grupa de munca firma s-a desfiintat ,nu gasesc arhiva si nici legea din vechiul cod al muncii adica anii 1978-90 ganditor ganditor nu mai gasesc arhiva firmei la care am lucrat adica tagcm cluj antrepriza 1 .in acei ani grupa 2 de munca ne-a fost acordata conform unei legi as dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)