avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua. Au dreptul furnizorii de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua. Au dreptul furnizorii de servicii(telefonie, gaz, ...

Bună ziua. Au dreptul furnizorii de servicii(telefonie, gaz, etc.) sa furnizeze datele mele personale (nume, nr. de tel) altor instituții?

Cel mai recent răspuns: kirimayne , utilizator 22:19, 11 Noiembrie 2024
Cine a cerut de la furnizori datele dvs de identificare'?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
1. autoritățile statului, in condiții bine specificate pot solicita date personale
2. alte instituții, in măsura in care ați fost de acord (ați apăsat un buton din website-ul respectiv, de ex.)
wow!
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
kirimayne, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare persoana care transmite e-mail-uri jacquelline jacquelline Buna ziua! Am 2 intrebari: 1. Am vazut ca pentru ati face cont pe yahoo ti se solicita un nr. de telefon. Acel nr. este public, are oricine acces la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. ... PlanNow PlanNow Buna ziua! Avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. Le tot explicam ca formularul de contact si formularul de inscriere la newsletter nu este ... (vezi toată discuția)
Obtinerea listei cu numerele primite pe telefonul fix bnpstate bnpstate Buna ziua tuturor Cunoaste cineva vreo speta in care titularul postului telefonic a obtinut prin actiune in instanta civila obligarea furnizorului de servicii ... (vezi toată discuția)