avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Pe 8.10 primesc in spv o Scrisoare de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Pe 8.10 primesc in spv o Scrisoare de informare (pe ...

Buna seara! Pe 8.10 primesc in spv o Scrisoare de informare (pe CNP) cu,, facilitatile'' de anulare a 50%, cum ca am obligatii bugetare restante de 250 lei. Cer in spv un certificat de atestare fiscala. Vine CAF cu obligatii de plata principale 250 lei si in acelasi timp apare in spv obligatie fiscala scadenta la 04.12.2006 de 250 lei, venituri din amenzi. Pe 10.10 trimit in spv mesaj referitor la CAF si solicit documentul care sta la baza. Pana acum nu au raspuns, dar azi am primit in spv somatie + titlu executoriu emis pe 11.10 - la documentul prin care s-a stabilit suma de plata apare SC/HJ/PV NR. .... din data de 04.12.2006. E posibil sa apara un document/ suma de plata dupa 18 ani? Incerc sa caut in ,,hirtii" - Am gasit o amenda de circulatie din 4.11.2006 - achitata atunci - (ma gandeam ca poate era scadenta de 30 zile la plata) - dar nu bate numarul si suma.
Cel mai recent răspuns: doragheta , utilizator 17:45, 5 Noiembrie 2024
Indiferent ca o fi o confuzie in sistem sau nu, aveti 15 zile din 11.10.2024 sa contestati suma.
Multumesc frumos! S-a rezolvat cu mesaj transmis prin formularul de contact ANAF. Au raspuns ca s-a intocmit PV prescriere, in urma sesizarii inregistrate prin formularul de contact. Si datoria s-a sters din evidentele fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala - cum procedez? amaliaap amaliaap Am o speta mai deosebita. Am depus 212 cu datele privind CASS-ul datorat. Numele meu, la momentul respectiv era X. S-a inregistrat declaratia si mi-a aparut ... (vezi toată discuția)
Titilu executoriu - cheltuieli judiciare AlexRAM AlexRAM Buna ziua, In urma unui proces penal incheiat dupa 10 ani prin prescrierea faptelor, am fost obligat printr-o hotarare definitiva (Curtea de Apel) la plata ... (vezi toată discuția)