avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, In anul 2008 am primit o amenda penala si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, In anul 2008 am primit o amenda penala si deasemenea ...

Buna ziua,

In anul 2008 am primit o amenda penala si deasemenea a trebuit sa platesc si cheltuieli judiciare ceea ce nu am facut. Acum in octombrie 2024 am primit o somatie de la anaf sa achit aceste sume plus penalitati. Intrebarea mea este : dupa atatia ani nu a intervenit prescrierea ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 21 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prescrierea nu mai intervine singura niciodata, doar daca o cereti unei instante si aceasta o constata, altfel nu.
Multumesc, dar cum aflu daca sunt in termenul de prescriere pentru a cere in instanta ?
Aveti 15 zile de la somatia primita. Aflati de la un avocat, sa vad actele, istoricul, calculeaza, vede ce alte executari sunt sau nu etc.
Nu stiu ce inseamna in termenul de prescriere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un avocat va costa cel putin 1000-1500 lei.
Doar la proces veți afla dacă s-a prescris.
Este mai complicat cu ANAF, cu statul decât cu băncile.
Depinde de mai multe lucruri...

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar neplatit!!! bgrs81 bgrs81 Buna ziua.Am tot consultat internetul si cam toata lumea spune acelasi lucru , nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe asa...in anul ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto + taxa de poluare BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Doresc sa stiu daca opereaza prescriptia in cazul solicitarii restituirii taxei auto. -Plata taxei s-a efectuat in anul 2008. Cererea de restituire a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita IonelaZ_Toma IonelaZ_Toma am primit o somatie de la executor judecatoresc ce prevede incuviintarea executarii silite(poprire salariu) pentru un credit neachitat. Eu nu am mai platit ... (vezi toată discuția)