avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Am primit o chemare ca \"intervenient ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Am primit o chemare ca "intervenient fortat" alaturi ...

Buna ziua!

Am primit o chemare ca "intervenient fortat" alaturi de Groupama asigurari ca "parat" in urma unui accident de masina pe care eu l-am produs. Accidentul a constat in faptul ca am indoit portiera unei masini in parcare. L am sunat pe proprietar, am incheiat amiabila, iar dupa 2 ani ma trezesc chemata in instanta. Aparent service ul la care a apelat omul pt reparatii a cerut in jur de 7000 RON pt reparatii si aprox 3000 RON pt despagubire pt lipsa de folosinta, iar Groupama nu a platit intreaga suma (care, drept vorbind, este ridicola). Reclamantii invoca art.1349, art. 1357 si art. 2223 din codul civil si art. 11, alineatul 2 din legea 132/2017 conform carora eu as fi buna de plata daca Groupama refuza sa efectueze diferenta pt reparatii, penalitatile si cheltuielile de judecata. Ce este de facut in cazul asta?

Alte discuții în legătură

Problemecu euroins ContSters115952 ContSters115952 La sfarsitul lunii Septembrie am avut accident de masina iar vinovatul avea asigurare la Euroins . A doua zi am fost la sediul Euroins unde s-a facut ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari da in judecata soferul zdb zdb Buna ziua, In 2008 socrul meu a provocat un accident auto in timpul serviciului cu masina de serviciu. Au fost implicate 2 masini ale unor persoane ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa daman daman Buna seara. va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. in anul 2013 luna decembrie am avut un mic incident auto provocat de mine. pe scurt ... (vezi toată discuția)