avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, in urma cu cateva luni mamei i s-a depistat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, in urma cu cateva luni mamei i s-a depistat o tumoare ...

Buna ziua, in urma cu cateva luni mamei i s-a depistat o tumoare maligna si a inceput tratamentul de chimioterapie. Am auzit de pacienti diagnosticati cu cancer care au grad de handicap si primesc bani in plus la pensie. Stie cineva care sunt pasii? Unde trebuie sa mearga?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Malpraxis raluca_bra raluca_bra buna ziua, socrul meu a fost diagnosticat cu cancer la colon, a fost operat si a inceput sa faca chimioterapie, fiind luat in observatie de dna Dr. Mazilu ... (vezi toată discuția)